8 Mayıs 2018 Salı

(Romanian) PUBLICITATE PUBLICITATE ȘI CÂȘTIGAREA BANILOR



Aveți o știre, un blog sau un site personal pe care l-ați gestionat ani de zile, cu intenția de a vă actualiza frecvent site-ul? Cum obțineți anunțuri pe web și câștigați bani de pe site-ul meu? Vrei să fii cineva care face bani pe internet? Bidvertiser.com vă oferă o soluție excelentă.

 O companie de publicitate străină care lucrează cu multe țări din lume. Este posibil să vedeți reclame Bidvertiser pe mai multe site-uri. Este o companie de succes. Aș recomanda și dvs. pentru tine, sunt foarte fericit că am folosit Google AdSense sau mai bine decât multe companii de publicitate de ani de zile. plata minimă minimă este de 10 dolari. Puteți schimba limba de la opțiunea limbii străine a companiei și puteți obține mai multă atenție pe site.

   Click-through-go-go anunțuri.

CUM SA CÂȘTIGĂ?
   În primul rând trebuie să fii membru și să definiți site-ul dvs., apoi puteți adăuga bannere, text etc. ... anunțuri pe site-ul dvs.

Ce se întâmplă?

   Este mult mai bună decât majoritatea companiilor de publicitate. De obicei costă până la 10 cenți pe cap. Plata minimă este de 10 USD. Paypal sau Paypal cecul este disponibil. Te întreabă când devii membru al site-ului. O companie de publicitate fiabilă. Vă puteți înscrie gratuit făcând clic pe butonul de mai jos.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(TURKIS) SİTENİZE REKLAM ALIN VE PARA KAZANIN

search api Sitenize reklam alma niyetiyle yıllardır yönettiğiniz ve sıklıkla güncellediğiniz bir haber, blog veya kişis...